תפריט חדש לארמדילו

בארמדילו השיקו תפריט חדש וחשבו שיהיה נחמד להזמין כמה בלוגרים שיטעמו את המנות החדשות שלהם. אני הייתי אחד מהבלוגרים… ומאחר והבלוג הזה עוסק בעיקר בשתיה, אתחיל דווקא בבירות שיש לארמדילו להציע. בארמדילו יש 9 ברזים של בירות (גולדסטאר, בקס, סטרופרמן, סאן מיגל, פאולנר, ניוקאסל, דנסינג קאמל Ipa, לה טראפ טריפל ומרפיס) וברז אחד של סיידר- מגנרס. הכוסות בנפח שליש מתומחרות בכמה שקלים פחות מהכוסות בנפח חצי ליטר, כך שלא משתלם בכלל להזמין שליש. מחירי הבירות הוגנים למדי- חצי לה טראפ יעלה לכם ₪38, וזאת הבירה הכי יקרה מהחבית בתפריט.

התחלתי עם חצי מגנרס. הכוס הגיעה כשבתוכה 4 קוביות קרח. הסיידר נמזג מחבית חדשה והיה מאד מרענן. אחלה אפריטיף. המשכתי עם חצי מרפ׳יס שהיה קרמי וקלוי. בינתיים הגיעה המנה הראשונה לשולחן- ארטישוק צלוי עם אורוגולה ועגבניות שרי (₪28).

20131109-235331.jpg

המנה השניה היתה אספרגוס עם לואיזה ופרמז׳ן (₪36). השילוב בין האספרגוס ללואיזה היה מאד מוצלח ומאוזן לטעמי, והמנה היתה מאד מרעננת.

20131110-000118.jpg

חציל צלוי עם טימין, רוטב שרי וגבינת המאירי (₪28) עשה את דרכו לשולחן. מאז שאני מכיר את אשתי ליאת אני פריק של חצילים וזאת פשוט מנה מנצחת. הסיומת המעט חריפה משאירה טעם של עוד…

20131110-000730.jpg

כוס המרפיס שלי התרוקנה וחצי דנסינג קאמל Ipa מילאה את מקומה. המילה הכי מתאימה לתאר את הבירה הזו היא וואו. כמה נהניתי מהבושם הארומטי הזה, בעל הטעם הפירותי והמרענן. וההנאה שלי מהדנסינג קאמל Ipa רק התעצמה בשילוב עם החציל הנהדר… גם הברוסקטה פריקסה פטריות וקרם פרש (₪32) השתלבה יפה מאד עם ה- Ipa.

20131110-002717.jpg

בדיוק כשהגעתי למסקנה ש- Ipa זה סגנון הבירה שהכי הולך עם אוכל, הגיע הקרפצ׳יו דג (₪36). אהבתי את קרפצ׳יו החריימה עם הסיומת החריפה והארוכה שלו. בכלל, חריף ו- Ipa זה בנז. גם בורגול זה בנז, וקלמרי ממולא בבורגול עם יוגורט שום (₪38) זה שילוב מפתיע וטעים בטירוף. יוגורט השום טעים מאד. ללקק את האצבעות…

20131110-004333.jpg

כל החביות ששתיתי מהן בארמדילו היו טריות והבירה האחרונה ששתיתי לא היתה יוצאת דופן (אני מתכוון לטריות, לא לטעם). הלה טראפ טריפל פשוט טעימה והיא מרגישה כמו וישניאק. המתיקות שלה הופכת אותה לקינוח מושלם ועשיר בטעמים. אבל רגע, דקה… עדיין לא סיימנו לאכול. סטייק דקה עסיסי עם טחינה, עגבניות ובצל ירוק (₪48) היה המנה הבאה.

בארמדילו אין שתיה חמה, אבל האלכוהול כבר ידאג לחמם אתכם ומנות כמו עוף קונפי עם חיטה מעושנת ועגבניות שרי צלויות (₪40) יחממו לכם את הלב… העוף חרוך מבחוץ, עסיסי מבפנים ויחד עם החיטה המעושנת התוצאה טעימה. המנה הזאת עשתה לי חשק לבירת חיטה מעושנת והיא טעימה גם כשהיא מתקררת.

20131110-013003.jpg

לסיום אכלנו פילה לברק בראס אל חנות עם קרם בטטה, סלט עגבניות וזיתים (₪48). הלברק מאד טעים יחד עם תערובת התבלינים המשובחת והסלט המצוין.

על הצילומים אחראי בועז לביא. יופי בועז, רק שתדע לך שעשית אותי עכשיו מה זה רעב…

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, סיידר, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s