מבשלת הגולן משיקה את עוג אלון

מבשלת הגולן גאה להציג: "עוג אלון" – דאבל בוק מיושן בחביות עץ אלון. העוג החדש הושק במסגרת תערוכת Beers 2013

עוג אלון הינו לאגר חזק (8.5% בבקבוק, 8% בחבית שטעמתי ממנה בתערוכה), מעונן ולא מסונן והוא מזכיר במראהו בירת חיטה. רק מזכיר, כי הוא בכלל מיוצר בסגנון דאבל בוק. חשבתי לתומי שמדובר בדאבל בוק עטור הפרסים של המבשלה, רק משודרג יותר. אבל לא, מדובר בבירה שונה לגמרי עם טוויסט אחר ומיוחד; היא עברה תסיסה בחביות עץ אלון צרפתי והתיישנות באלון אמריקאי. הייתי בטוח שהבירה התיישנה בחביות משומשות של יקבי רמת הגולן, אבל כשטעמתי אותה היא לא הרגישה לי יינית בכלל. בירור קצר העלה שמדובר בחביות חדשות.

רשמי טעימה

העץ האמריקאי החדש מורגש לאורך כל הדרך: הארומות הן של מוקה ווניל, לצד ניחוח של עץ אלון. הטעם ונילי ומתקתק כשברקע מרירות כשותית קלה מעורבת בעץ, ולמרות אחוז האלכוהול הגבוה הגוף רק קל- בינוני.

20130110-230125.jpg

במבשלת הגולן ממליצים לשתות את העוג אלון עם ערמונים קלויים ליד (בשביל האווירה החורפית והריח העצי), וגם לצד פסטה ברוטב שמנת, או תבשילי בשר. תנסו, אני לא בדקתי.

אני חייב לציין שהבחירה של מבשלת הגולן ליישן דווקא לאגר בחביות ולא אייל קצת לא ברורה לי. כך או כך, הבירה העונתית החדשה משווקת בנקודות המכירה החל מהיום. אם פספסתם את תערוכת Beers או שסתם מתחשק לכם סיבוב שני, יש לכם הזדמנות נוספת לטעום את העוג אלון החדשה וליהנות מכל סדרת הבזלת הטובה והמוכרת ב Beer Market, ביום ד' הקרוב. הכניסה חינם.

20130113-115058.jpg

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s